dilluns, 11 de gener del 2010

Tànger, Tànger


Això de dalt és Tànger.
L’objectiu familiar d’aquestes vacances de Nadal.

Aquests de l'esquerra són micos de Gibraltar.
Alguns membres de la família, reunida a Tarifa per celebrar el Nadal, opina que la tempesta i els continus aiguats són deguts a que hem remogut alguns déus que habiten al fons del mar mediterrani. I no només Posidó. On s’ha vist que tota la família es reuneixi i se’n vagi de vacances a un país musulmà?
I si el tema us sembla friki, ara us explico com varem celebrar la nit de Nadal. L’únic lloc que va acollir vuit persones que la nit de Nadal volien menjar-se el torró i veure el cava que tenien preparat per l’altra banda de l’estret va ser un –diguem-ne- restaurant, anomenat “El tomatito”, regentat per un italià que feia anys està instal·lat a Tarifa. La veritat és que varem menjar i beure bé i brindar amb en Nonno, àlies de l’amo del local. I què caracteritza el local? A part de les goteres provocades per tornado que va tenir el detall de passar per allà cap a la una de la matinada, et pots convertir amb grafiter per un dia, ja que les parets del local són pintades cada any i així els clients poden afegir el seu art.

2 comentaris:

  1. Eres un auténtico trotamundos. Ironía mezclado con anécdotas en un bonito viaje hacen de tu artículo un agradable momento de lectura.

    ResponElimina