dijous, 22 d’abril del 2010

el volcà i les ciutats sexis


De totes les fotos que s'estan penjant a la xarxa sobre el volcà eyjafjallajokull, (us convido a escoltar la pronunciació del nom del volcà, poca broma) n'he triat aquesta, que mostra com ens pot afectar al dia a dia. Però com poden conduir amb tot aquesta cendra? I... per què poden anar els cotxes i no els avions?
Més fotos, de les bones, si el web funciona, aquí: http://www.boston.com/bigpicture/2010/04/more_from_eyjafjallajokull.html. Ara ja sabem que amb una mica de neu, algunes (massa) torres de la llum es pleguen. Què hagués passat amb un mantell de pols i cendra volcànica? Física recreativa.

Més... Hi ha un web que diu que les ciutats més sexis del món són, per aquest ordre, La Havana, Sant Petersburg, Roma, Sevilla i Tànger. He estat a totes excepte Sant Petersburg...que sembla precisament la més excitant... No sé si les definiria com a sexis, acollidores, si; per tornar-hi, també i a totes elles.
Aquí teniu l'enllaç: http://es.viajes.yahoo.com//actualidad/las-ciudades-mas-sexys.html

Un aclariment: Viquipèdia és el nom que designa l'enciclopèdia lliure en català. Wikimedia , a part de ser el nom de la fundació que hostatja la viquipèdia, és la comunitat implicada en el conjunt dels projectes.
Finalment si, he trobat foto sexi de Sevilla, finals del segle XIX.

1 comentari:

  1. Esto de la ceniza que un volcán en erupción puede arrojar a la atmósfera es un tema delicado. Cada situación es diferente; verbigracia: La desaparición de animales prehistóricos, el soterrament de Pompeia, ahora este puto islandés, etc.
    Los vehículos terrestres generalmente llevan filtros, de manera que el aire que pasa a la cámara de combustión llegue limpio, cosa que creo que no sucede en las turbinas a reacción (una simple pajarraco que entrara en la turbina de un motor puede originar una catástrofe).
    Y por fin, por no alargar mi comentario, te diré que esta foto, tomada en los albores del año 1892, que has seleccionado como "sexy", de la mayor capital andaluza, lo es (sexy) porque está tomada desde la calle Betis y no aparecen los "gorrillas".

    ResponElimina