dimecres, 2 de juny del 2010

Aeroports des de l'aire


Després d'unes setmanes de mandra profunda per escriure aquí, hi torno. Anem a Berlín. I gairebé abans de sortir, llegeixo a la revista de la companyia Lufthansa que trobem a l'avió una pàgina dedicada a l'aeroport de Barcelona, amb aquesta foto, a tota plana. Diu: "El darrer estiu, la nova terminal T1, de 500.000 m2 de l'arquitecte català Ricardo Bofill es va obrir al sud de l'aeroport. Es previst connectar-lo completament a la xarxa de transport públic el 2014"
La notícia és correcta: acabaran (potser) de connectar la terminal T1 amb el transport públic el 2014. El que no diuen és el xurro que hi ha ara: no arriba el tren, no arriba el metro...Tenim llançadores al tren (cada 20 minuts) o uns autobusos caríssims que et duen a Barcelona.
I a ningú li cau la cara de vergonya per haver inaugurat una terminal així??
Espero que aquesta colla d'inútils s'ho trobin ben aviat.

1 comentari:

  1. La "culpa" no es d'aquests inùtils. Ells son prou llestos. Els inùtils som nosaltres que permeten que uns "fills de piiiii..." campin pel seus fueros sense control de cap mena. Comprenc els jovents quan sempre s'ha dit que aquests sí que tenen la sang vermella. El poble acollonit té la sang d'orxata i així ens llueix.

    ResponElimina