divendres, 6 d’agost del 2010

berlin texel

Sense adonar-me'n, va quedar escapçat el final de l'anterior entrada, que quedaria així:
Només afegir una cosa: a tots els salvadors de la pàtria, que comencin per les "petites " coses, que quan parlem del dret a decidir, volem que també el dia a dia se'ns faci més amable.

I no tot són males notícies, que coi! A l'aeroport de Girona, ja es pot parar dos minutets per pujar i baixar gent, sense ser perseguit de forma malaltissa pels Mossos d'Esquadra. Dirieu que l'aeroport de Girona s'assembla al de Sevilla? Per que allà AENA, l'ens gestor, permet entrar cinc minuts a l'aparcament sense pagar, per l'operació de carrega i descarrega. O potser s'assembla més al de Lanzarote? Allà són vint minuts. De nou ens trobem amb aquestes curioses diferències, que sempre, però sempre, van en contra dels pagans catalans.

(He tingut un mal pensament: un polític va a l'aeroport de Girona, i no se n'adona d'això, dins el cotxe oficial...però, clar, l'he desestimat: com ha de viatjar en una companyia de baix cost? (A Girona només opera Ryanair))


I ara continuo amb les reflexions d'un viatjant: Si mai aneu a Berlín, i arribeu per l'aeroport de Texel, un aeroport petitó, al qual no hi arriba el metro, no us desespereu: hi ha una oficina del transport metropolità on us aconsellaran i us vendran la targeta de transport que més us convingui. Per exemple, si aneu dues parelles us pot interessar la "kleingruppenkarte", per cinc persones, per viatjar 24 hores amb tots els mitjans per 15,90 euros. (vegeu bitllet)
(ai, i segueixo amb els mals pensaments: on és l'oficina de TMB a la T1 de l'aeroport de Barcelona?)

2 comentaris:

  1. No n'hi ha día que no trobem quelcom malament en aquesta Barçelona/Catalunya. Tants i tants diners gastats inutilment pels inutils dels politics. Visquem a una de les capitals mes caras d'Europs i no mouem un dit per fer fora a aquets fills de ....
    El famós Estatut no arreglaria gens tot aixó. L'ùnic que tindrian mes diners per fer el ruc.

    ResponElimina
  2. Joan,corroboro el que dius. Aquest estiu vaig recollir la meva filla a l'aeroport de Girona aturant-me 5 minuts i va ser perfecte doncs em va estalviar mitja hora de temps que és el que trigues si entres a l'aparcament, puges a la planta X i localitzes un forat. Després passes pel caixer, i fas l'operació inversa de l'entrada.

    Ah! Volia afegir que l'estat de la terminal em va semblar bastant deplorable, rònic i brut, plè de mosques. Suposo que deu ser perquè com dèies no hi van els polítics, només la gent corrent que no pot o no vol mantenir els sous estratosfèrics dels controladors i del monopoli d'AENA al qual ens té subjugats l'estat espanyol.

    ResponElimina