divendres, 27 d’agost del 2010

Aquesta setmana si toca!!!


Després de moltes, moltíiissimes, setmanes sentint a la ràdio el mateix, aquesta setmana tampoc s'estrena cap pel·lícula en català, avui m'ha sorprès la novetat. I sí, els que volem viure normalment en català, després de tant de temps, podrem anar al cinema en la nostra llengua, per veure la darrera de Woody Allen:Conocerás al hombre de tus sueños. (dos cinemes i mig a Barcelona)
I intentarem distreure'ns i divertir-nos, malgrat que en alguns cinemes (Magic de Badalona, per exemple) ens intimiden, maltracten, ens intenten manipular i posar la por al cos. Després de pagar un exagerat preu per l'entrada, i entre els nombrosos anuncis de rigor, ens colen un clip del gremi d'exhibidors de cinema, en el qual, sobre unes imatges de sales buides i tètriques, una veu tràgica diu: Si la futura llei del cinema s'aprova tal com està redactada actualment, no podràs veure algunes de les pel·lícules que t'acabem de presentar".
He estat temptat de demanar el full de reclamacions, però per allò que vas al cinema a divertir-te, ho he deixat córrer.
Però en qualsevol cas, aquí en dono constància, la peli del Woody i el clip, contra aquells que es volen carregar el català via Tribunal Constitucional.

1 comentari:

  1. No me puc imaginar qualsevol pel-licula d'en Woody Allen pugui omplirme. Es cert que alguna ha estat a punt, penso però que las més bones me las he diexat pel camí. De tota manera, aquesta que dius a l'entrada ja te puc ben assegurar que no es de las mevas des moment que surt un actor que per bo que sigui no m'agradat mai.

    ResponElimina